Advies over traditionele frituurpannen

Header advies frituurpannen

Met een traditionele frituurpan frituur je je snacks in olie of frituurvet lekker knapperig. Friteuses zijn er in allerlei soorten en maten. Weet je niet welke frituurpan je moet kiezen? Lees dan verder voor meer informatie over friteuses en handige frituurtips.

Divider

Voordelen traditionele frituurpan

Het belangrijkste voordeel van frituren met een traditionele frituurpan is het gemak. Tover je favoriete snacks uit het vriesvak, laat ze in het vet zakken en binnen een paar minuten liggen ze op je bord. Keukenprins(es) of niet: iedereen kan frituren. Daarnaast is een traditionele frituurpan relatief voordelig in aanschaf en horen sommige snacks gewoon écht uit het vet te komen. Denk maar eens aan oliebollen of dubbel gebakken, dikke frites.

  • Gemakkelijk in gebruik;
  • Snel (gemiddeld 8 minuten per 700 gram friet);
  • Relatief voordelig in aanschaf.
Bekijk alle traditionele frituurpannen
Divider

Frituurtips

frituurpan

Je frituurpan gaat veel langer mee wanneer je 'm op de juiste manier gebruikt en onderhoudt. Bovendien is frituren in een schone, goed onderhouden frituurpan veel gezonder. En wist je dat je frietjes er dan ook veel krokanter uit komen? Lees verder voor meer handige frituurtips.

Je frituurpan schoonmaken
Tips voor gezond frituren
Voor hoeveel personen frituur je?
Buiten frituren

Eerder bekeken door jou